Toimitukset:

Ilmainen kotiinkuljetus Schenkerin noutopistepakettina, Matkahuollon lähellä pakettina tai Postin postipaketti/pikkupaketti toimituksena kaikkiin kotimaan kuljetuksiin tilauksen ylittäessä 49 €.

Toimitusaika kotimaassa on 1-4 päivää, kaikki ennen 14.00 tulleet tilaukset lähetetään saman päivän aikana.

Mikäli toimitus jää noutamatta, veloitamme siitä aiheutuneet käsittely ja toimituskulut.

Palautukset:

Palautusaikaa tuotteilla on 100 päivää. Muistathan sovittaa tuotteen ennen tuotelappujen irroittamista.

Palautuspaketit ovat ilmaisia ja lähetyksen mukana tulee palautustarra, jonka voi liimata lähetyslaatikkoon. Mikäli palautustarra on hukkunut, voit laittaa meille sähköpostitse kyselyn asiasta info@cardoncollection.com ja lähetämme sinulle sähköpostilla uuden, jonka voit tulostaa ja kiinnittää laatikkoon. Lähetyslaatikko toimii myös palautuslaatikkona. Laatikon etureunan kannesta löytyy tarrapinta, jonka auki vetämällä voit sulkea laatikon uudestaan.

Tuotteen saapuessa meille, tarkistamme sen kunnon ja palautamme rahat käyttämäsi maksutavan mukaisesti.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät täältä.
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät täältä.
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät täältä.

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.