Cardon Collection

Vaatteet, jotka kestävät käyttöä ja tuntuvat hyvältä!

Verkkokauppaan

“Cardonin paidat ovat todella mukavia. Olen erityisherkkä monessa asiassa, ja yksi näistä ovat vaatteet. En voi
käyttää vaatteita jotka puristavat, painavat, kutittavat tai hiertävät. Näitä paitoja voin käyttää ilman stressiä ja
ärsytystä.”

~ Lotta Virkkunen

Yrittäjät Mikael Tuominen ja Rauno Pere

Oletko kyllästynyt vaatteisiin, jotka ovat epämiellyttäviä päällä ja hajoavat käytössä?

Cardon on perustettu vastalauseena pikamuotikulttuurille. Me teemme vaatteita, jotka tuntuvat hyvältä päällä ja kestävät käyttöä. Designimme on ajattoman tyylikästä ja tuotteet soveltuvat niin urheiluun, vapaa-aikaan kuin kasuaaliin toimistoympäristöönkin. 

Miellyttävät materiaalit

Luomupuuvillaiset hupparit ja colleget tuntuvat erittäin pehmeältä. Lyocellista tehdyt T-paidat ja topit ovat kuin silkkiä päälläsi. 

Pitkä käyttöikä

Cardonille kehitetyt materiaalit luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesterista kestävät käytön ja pesut. Lyocel-tuotteiden materiaali on luonnostaan jopa 2 kertaa kestävämpää kuin perinteinen puuvilla!

Mitoitettu istumaan 

Olemme kaavoittaneet tuotteemme testiryhmiemme palautteiden pohjalta. Vaatteet istuvat päälläsi niin hyvin, että sinä voit keskittyä toteuttamaan itseäsi!

Valikoimastamme

Ale!
79,00  31,60 
Ale!
99,00  39,60 

Toimimme vastuullisesti!

Päämateriaalimme

Luomupuuvilla

Puuvillamme on GOTS sertifioitua, joka tulee 80% Turkista. Kysyntäpiikkien aikana loppu tulee muista sertifikaatin saaneilta pelloilta. GOTS sertifikaatti määrittelee muun muassa maaperän, veden, kemikaalien käyttöä sekä työntekijöiden palkkoja, kohtelua ja työaikaa. 

Kierrätetty Polyesteri

Kierrätetty Polyesteri – Valmistettu Intiassa käytetyistä muovipulloista. Yhdessä luomupuuvillan kanssa olemme kehittäneet materiaalin, joka kestää käyttöä ja tuntuu erityisen pehmeältä.

Lyocell

Erittäin puhtaasta selluloosasta Indonesiassa tehtyä valmistusmenetelmältään luontoystävällistä kuitua. 99% prosessissa käytetyistä kemikaaleista pystytään uusiokäyttämään.

Tuotearvioita