Loading...

Väri

Koko

Hinta

 • Carlota, Black – college

  69.00
  Hyvin hengittävä, sopivan kevyt, muttei kuitenkaan liian ohut college. Upean näköinen tuote jokapäiväiseen käyttöön. Kuvan malli on 163 cm pitkä ja hänellä on päällään koko XS.
 • Carlota, Blush Pink – college

  69.00
  Hyvin hengittävä, sopivan kevyt, muttei kuitenkaan liian ohut college. Upean näköinen tuote jokapäiväiseen käyttöön. Kuvan malli on 171 cm pitkä ja hänellä on päällään koko S.
 • Carlota, grey Melange – college

  79.00
  Hyvin hengittävä, sopivan kevyt, muttei kuitenkaan liian ohut college. Upean näköinen tuote jokapäiväiseen käyttöön. Malli on 163 cm pitkä ja hänellä on päällään koko XS.
 • Hugo, Grey Melange – Huppari

  97.90
  Cardonille kehitetyllä materiaalilla tehty huppari, jonka ihotuntunta on erittäin pehmeä. Brodeerattu logo antaa tuotteelle ajatonta arvokkuutta.Huom! Tuote on miesten kaavoituksella, mutta soveltuu muuten myös naisille. 
 • Tanzi, Black – t-paita

  39.00
  Pelkistetty hieman läpikuultava tyylikäs T-paita, joka on kuin toinen iho. Ympäristöystävällinen Lyocell materiaali tuntuu silkkisen pehmeältä iholla eikä juuri rypisty. Slim fit mitoitus on istuva ja paita sopii moneen menoon. Lenkkeilyyn, vapaa-aikaan.. Kuvan malli on 171 cm pitkä ja hänellä on päällään koko S.Saatavilla myös valkoisena ja punaisena.
 • Pelkistetty, hieman läpinäkyvä, tyylikäs T-paita, joka on kuin toinen iho. Ympäristöystävällinen Lyocell materiaali tuntuu silkkisen pehmeältä iholla eikä juuri rypisty. Slim fit mitoitus on istuva ja paita sopii moneen menoon. Lenkkeilyyn, vapaa-aikaan..Kuvan malli on 163 cm pitkä ja hänellä on päällään koko XS.
 • Pelkistetty, hieman läpikuultava, tyylikäs T-paita, joka on kuin toinen iho. Ympäristöystävällinen Lyocell materiaali tuntuu silkkisen pehmeältä iholla eikä juuri rypisty. Slim fit mitoitus on istuva ja paita sopii moneen menoon. Lenkkeilyyn, vapaa-aikaan.. 
 • Telfer, Black – T-paita

  39.00
  Pelkistetty tyylikäs T-paita, joka on kuin toinen iho. Ympäristöystävällinen Lyocell materiaali tuntuu silkkisen pehmeältä iholla eikä juuri rypisty. Slim fit mitoitus on istuva ja paita sopii moneen menoon. Lenkkeilyyn, vapaa-aikaan.. Mallilla on päällään koko L ja hän on 179 cm pitkä.
 • Pelkistetty tyylikäs T-paita, joka on kuin toinen iho. Ympäristöystävällinen Lyocell materiaali tuntuu silkkisen pehmeältä iholla eikä juuri rypisty. Slim fit mitoitus on istuva ja paita sopii moneen menoon. Lenkkeilyyn, vapaa-aikaan.. Mallilla on päällään koko L ja hän on 179 cm pitkä.
 • Tina, Black – toppi

  39.00
  Pitsitoppi sopii jokapäiväiseen käyttöön. Siisti, hieman läpikuultava, materiaaliltaan joustava ja mitoitus rento. Paita, mikä jokaisella on oltava kaapissa! Pue rennommin kotisohvalle tai jakun alle palaveriin. Lyocell tekee tuotteesta silkkisen pehmeän.Kuvan malli on 171 cm pitkä ja hänellä on päällään koko XS.Saatavilla myös valkoisena ja punaisena.
 • Tina, pearl white – Toppi

  39.00
  Pitsitoppi sopii jokapäiväiseen käyttöön. Siisti,, hieman läpikuultava, materiaaliltaan joustava ja mitoitus rento. Paita, mikä jokaisella on oltava kaapissa! Pue rennommin kotisohvalle tai jakun alle palaveriin. Lyocell tekee tuotteesta silkkisen pehmeän.Kuvan malli on 171 cm pitkä ja hänellä on päällään koko XS.
 • Tina, rose red – Toppi

  39.00
  Pitsitoppi sopii jokapäiväiseen käyttöön. Siisti, hieman läpikuultava, materiaaliltaan joustava ja mitoitus rento. Paita, mikä jokaisella on oltava kaapissa! Pue rennommin kotisohvalle tai jakun alle palaveriin. Lyocell tekee tuotteesta silkkisen pehmeän.Kuvan malli on 171 cm pitkä ja hänellä on päällään koko S.