Cardon Oy tukee TAYSin lasten ja nuorten sairaalaa

Olemme mukana auttamassa TAYSin lastensairaalan varustelua ja lahjoitamme hankkeeseen 10% joulu-maaliskuun verkkokaupan tuotosta. Summa annetaan Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle.

Lahjoitusvaroja kohdennetaan erityisesti siihen, että lapsi saa olla sairaalassa ollessaankin vielä lapsi. Vuonna 2018 on käynnistetty kaksi uutta virkistysprojektia pienten potilaiden ja perheiden tueksi. Isoimmat hoitoon tehtävät laitehankinnat otetaan sairaalan budjetista ja lahjoitusrahat tukevat erityisesti viihtyvyyteen liittyviä asioita.

Tampereen Lastenklinikan Tuki Ry:n toiminnanjohtaja Susanna Lohiniemi on kiitollinen lahjoituksista, joita klinikalle on saatu kerättyä.

– Yritysvastuuseen kuuluu huolehtia myös lähiympäristön ihmisten hyvinvoinnista. Sitä kutsutaan jaetuksi arvonluonniksi. Meille yrityskumppanuudet ovat todella tärkeä apu pienten potilaiden ja heidän perheidensä olon parantamiseen sairaalassa. Lapsen sairaanhoitoon kuuluvat myös lelut, pelit ja muu kiva tekeminen. Myös vanhempien viihtyminen osastolla auttaa pikkupotilasta paranemaan. Tätä voimme toteuttaa lahjoitusvaroilla, Lohiniemi kertoo.

Voit tukea TAYSin lasten ja nuorten sairaalaa suoralla lahjoituksella, tai ostamalla verkkokaupastamme minkä tahansa tuotteen.

Susanna Lohiniemi (Toiminnanjohtaja, TAYS Lastenklinikan Tuki ry), Rauno Pere (yrittäjä, Cardon Oy), Mikael Tuominen (yrittäjä, Cardon Oy).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

× Kuinka voimme auttaa?